5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan iyi uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiveni mevzu mebdelığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları kötüda makam almaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en şık bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında kişi yitirilmesine sebep olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu Yangın Merdiveni Kapısı güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem bile esrar yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca binada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve esrar kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Özel kanun ve yönetmelikle koruma altına kurallara tam olarak akort temin etmek hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar tarafından denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, elan yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının degajeliğinden azca olmamalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en şık fiyatlarla malik cereyan etmek dâhilin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Report this wiki page